fbpx

Kāpēc mājsēdi pārziemot Ēģiptē?

Mājsēde ir piemērots laiks, kad doties pelnītā atpūtā uz Ēģipti. Šeit varēsiet baudīt siltu klimatu, Sarkanās jūras krāšņo koraļļu rifu pasauli, senos tempļus, saullēktu tuksnesī vai eksotiskas izjādes ar kamieli. Dodies uz paradīzes stūrītī, kur visas raizes uz mirkli izgaisīs!

Kūrorta viesnīcas laiskā ikdiena ir pelnītas atpūtas saldākais auglis

Zināms, ka ceļotāji parasti dalās divās grupās – tie, kuri alkst miera un atpūtas un tie, kas steidz meklēt piedzīvojumus. Ēģipte ir lielisks galamērķis visiem, kas vēlas apvienot šos atpūtas veidus. Te var baudīt gan kūrorta laisko ikdienas ritmu, gan doties aizraujošos izbraucienos ārpus teritorijas.

Gardas ēdienreizes rītos un vakaros, ekskluzīvas viesnīcas ar skaisti apzaļumotām teritorijām, kur netraucēti zvilnēt un baudīt atspirdzinošus dzērienus, pārdomātas animācijas kā pieaugušajiem, tā mazākajiem ģimenes locekļiem. Ja vēlies baudīt all inclusive priekus kopā ar bērniem, tad vērts padomāt par viesnīcu ar akvaparku teritorijā.

Laiskojies pludmalē, snorkelē un reibinies varavīksnes koraļļu rifu pasaulē. Savukārt fizisko aktivitāšu mīļi varēs baudīt tenisa, volejbola, trennažieru zāles un citus priekus. Kūrorta viesnīcās var sabalansēt interesantas aktivitātes, pēc kurām atkal gribas paslinkot.

Viesnīcas Ēģiptē pieejamas daudzas un dažādas – gan tādas, kas orientētas uz jauniešiem un ģimenēm bez bērniem, gan tādas, kas paredzētas atpūtai kopā ar bērniem. Izvēloties viesnīcu, vajadzētu saprast, kāda ir vēlamā pludmale, jo tās Ēģiptē ir dažādas – seklas, kas piemērotas jaunākajām atvasēm, vējainās – burātājiem un sērfotājiem, ar ieeju ūdenī pa pontonu laipu – snorkelētājiem, jo pie krasta atpūtniekus priecē koraļļu rifi.

Brauciens džipā, izjāde ar kamieli vai saulriets tuksnesī?

Ēģipte nav iedomājama bez tuksneša burvības. Jebkurā viesnīcā būs iespēja nodrošināt ekskursiju uz to. Asu sajūtu piekritējiem noteikti jāizmēģina braucienu ar džipu tuksneša plašumos. Savukārt atpūtniekus, kas vēlas piedzīvot eksotiku augstākajā pakāpē, aicinām izbaudīt izjādi kamieļa mugurā.

Izvēloties tuksneša apmeklējumu, vajadzētu izvēlēties braucienu nelielās grupās līdz 8 cilvēkiem, izvirzot konkrētu mērķi. Neaizmirstams pasākums noteikti būs beduīnu apmetnes apmeklēšana un saulriets tuksnesī, sēžot uz kāpas.

Ēģiptes pērle – Sarkanā jūra

Tā kā daudzas Sarkanās jūras pludmales atrodas dienas braucienā no Luksoras tempļiem un kapenēm, tad iespējams apvienot laisku atpūtu ar bagātīgās Ēģiptes vēstures iepazīšanu.

Ēģipte ir slavena ar Sarkanās jūras koraļļu rifu pasauli, tāpēc šo galamērķi iecienījuši niršanas entuziasti. Sarkanās jūras flora un fauna ir unikāla. Attiecīgā pludmalēs varēsiet sastapt plašu jūras iemītnieku klāstu – pat tādus draugus, kā dzeloņi, sēpijas un murēni.

Ēģipte – senās civilizācijas šūpulis

Jūra ir tikai viena daļa, ar ko Ēģipte priecē tās ciemiņus. Ja vēlies padarīt atvaļinājumu neaizmirstamu, tad apmeklē vismaz vienu no civilizācijas vēstures mantojumiem. Kultūras elpa būs jūtama kā apmeklējot kapenes, tā arī tempļus. Izvēlies un iepazīsti civilizācijas pirmsākumus! Izbrauciens kamieļa mugurā gar Gīzas piramīdām izklauās iespaidīgi, vai ne?

Ja esat apmetušies Hurgadā, visērtāk būs doties uz seno valdnieku centru – Luksoru, kur atrodas ne vien Valdnieku ielejas kapenes, bet arī slavenais valdnieces Hatšepsutas templis un Karnakas templis.

Vai izmēģināji jau GoTrip ceļojumu meklētāju?

Visbeidzot jānorāda, ka GoTrip.lv ceļojumu meklētājā ir paredzēta ērta iespēja sašķirot naktsmītnes pēc ēdināšanas tipiem, kūrortu reģioniem, arīdzan viesnīcu kategorijām un ērtībām. Ja vēlies doties baudīt sauli Ēģiptē, turklāt vēlies to darīt, nedomājot, kā sevi pabarot, mūsu meklētājā vari ērti atrast izdevīgākos šāda tipa piedāvājumus. Vai ja tieši pretēji vēlies doties atvaļinājumā, kurā viesnīcu izmantosi tikai kā vietu, kur iegāzties gultā pēc iespaidiem pilnas dienas, arī to vari atzīmēt un atrast sev izdevīgāko piedāvājumu. 

Dažas viesnīcas, kuras iecienījuši GoTrip ceļotāji

Pickalbatros Royal Albatros Moderna, 5*

Jauna Pickalbatros tīkla viesnīca, kas piesaista tās ciemiņus ar neatkārtojamu austruma stila greznību un šarmu. Savukārt mazos ģimenes locekļus tā sajūsmina ar aizraujošajām atrakcijām. Brīnišķīga teritorija, kur katrs atradīs sev piemērotu nodarbošanos. Viesnīcā atrodas dažādi bāri un restorāni, plašs sporta piedāvājumu klāsts, arīdzan mūsdienīgs SPA centrs. Lieliska atpūta visai ģimeni!

Pickalbatros Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh, 5*

Tāpat kā pārējās tīkla viesnīcas arī šī sajūsmina ar savām ūdens atrakcijām. Apzaļumota teritorija ar plašām izklaides iespējām katra gaumei. Šeit netrūkst, nedz baseinu, bāru vai restorānu. Jāpiemin, ka viesnīcā varēs baudīt arī relaksējošas procedūras mūsdienīgā SPA centrā.

Sunny Days Spa & Aqua Park, 4*

Atjaunota viesnīca ar akvaparku un lielisku animācijas programmu. Turklāt viesnīca atrodas Sarkanās jūras krastā un nereti šo viesnīcu iespējams rezervēt par īpaši draudzīgām cenām.

Serenity Fun City, 5*

Viesnīca atrodas Makadibejas kūrorta reģionā. Salīdzinoši jauna viesnīca ar privātu lunaparku un akvaparku. Turklāt iespējams izmantot viesnīcas Serenity Makadi Beach teritoriju. Iesakām ģimenes atpūtai kopā ar bērniem un jauniešiem.

Serenity Makadi Beach teritorija

Dodies pārziemot mājsēdi Ēģiptē! Šeit vienīgais, kas tevi uztrauks ir gardas ēdienreizes, laicīga ādas sasmērēšana ar pretiedeguma krēmu, auksta baltvīna vai svaigas augļu sulas pasūtīšana!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts