fbpx

Aprīļa dēkas Turcijā! Iepazīsties ar 11 spilgtām viesnīcām, kas dāvās neaizmirstamu atpūtu Tev un Tavai ģimenei!

Turcija ir viens no populārākajiem ceļojumu galamērķiem, pateicoties tās atpūtas kūrortiem un skaistajām viesnīcām. Kūrorti, kas stipjās gar tirkīzzilo Vidusjūras krastu, priecē atpūtniekus ar majestātiskiem kalniem, smilšu vai oļu pludmalēm, sulīgiem priežu mežiem un pasakainiem ūdenskritumiem. Iepazīsties ar 11 lieliskām viesnīcām Tavām ģimenes brīvdienām aprīlī!

1. Arnor Deluxe Hotel & SPA 5*

Jauna viesnīca ar elegantiem numuriem un ekskluzīvu gaisotni. Tā atrodas Sidē. Skaista baseina zona ar bērnu baseinu un ūdens slidkalniņiem. Kamēr pieaugušie realksēsies pie baseina, jaunākās atvases ir aicinātas baudīt mini klubu rotaļu istabu.

Aktīvajiem ceļotājiem pieejama trenažieru zāle, galda teniss, aerobikas nodarbības, pludmales volejbols un citi sporta veidi. Viesnīcā varēsi baudīt arī dzīvo mūziku!

Restorāni un bāri lutinās viesus ar gardu ēdienkarti un atspirdzinošiem dzērieniem. Tiem, kas iecienījuši atvaļinājumu baudīt pludmalē, pieejams pludmales bārs.

Netālu no viesnīcas atrodas tādas apskates vietas kā Kumkojas un Sorgunas pludmales, kā arī Sides vecpilsēta. Viesnīca atrodas 56 km attālumā no Antālijas lidostas, uz kuru Jūs nogādās ar transfēru. Viesnīca tripadvisor.com novērtēta ar 4.5 zvaigznēm.

Diviem no 638 EUR
Skatīt piedāvājumu Arnor Deluxe Hotel & SPA 5*

2. Amara Premier Palace 5*

Ja kā sava ceļojuma galamērķi esi izvēlējies kūrorta reģionu Beldibi, tad zini, ka lieliska izvēle Tavai atpūtai būs viesnīca Premier Palace. Tā atrodas pie jūras un piedāva privātu pludmali, skaistu baseina zonu ar ūdens slidkalniņiem. SPA piedāvājumā ietilpst sauna, turku pirts, masāžas un citas procedūras.

Viesnīca var lepoties ar modernu interjeru, kur visi numuri ir ar balkonu un satriecošu skatu uz jūru, kalniem un dārzu! Šeit varēsi izvēlēties sev iecienītu maltīti un dzērienu kādā no četriem restorāniem, kas piedāvā austrumu, itāļu, osmaņu virtuvi, kā arī jūras veltes. Lieliska izvēle ģimenes atpūtai!

Viesnīca atrodas 40 km attālumā no Antālijas lidostas. Booking.com viesnīca saņēmusi 8.3 balles, savukārt pāri novērtējuši ar 9.1 balli.

Diviem no 790 EUR
Skatīt piedāvājumu Amara Premier Palace 5*

3. Kirman Hotels Sidemarin Beach 5*

Viesnīca atrodas Sidē pie pašas pludmales. Skaista teritorija, kas piedāvā plašu baseina zonu, turku pirts kompleksu, SPA centru, tenisa kortus, kā arī ūdens atrakciju parku. Jaunākajām atvasēm tiek piedāvāts arī rotaļu laukums.

Lieliska viesnīca prasīgajiem ceļotājiem. Vieta, kur baudīt ģiemenes brīvdienas, mieru un harmoniju!

Viesnīca atrodas 30 km attālumā no Antālijas lidostas. Booking.com vietnē tā ir saņēmusi 8.3 balles, savukārt pāri novērtējuši ar 8.8 ballēm.

Diviem no 858 EUR
Skatīt piedāvājumu Kirman Hotels Sidemarin Beach 5*

4. Haydarpasha Palace 5*

Viesnīca atrodas Alānijā, 13 km attālumā no pludmales Ula. Šeit varēsi baudīt dažādus resotrānus un bārus, brīnišķīgu baseina zonu, kā arī SPA kompleksu. No dažiem numuriem paveras skats uz jūruun kalniem.

Viesnīca atrodas 105 km attālumā no Antālijas lidostas. Booking.com vietnē tā ir saņēmusi 8.3 balles, savukārt pāri novērtējuši ar 8.6 ballēm.

Diviem no 870 EUR
Skatīt piedāvājumu Haydarpasha Palace 5*

5. Mukarnas SPA & Resort 5*

Augstas klases viesnīca, kas piemērota jauniešiem un ģimenes atpūtai! Tā atrodas Alānijā. Šeit varēsi baudīt privātu smilšu pludamli, Spa kompleksu, gardu ēdināšanu, savukārt jaunākās atvases varēs baudīt jautrus ūdens slidkalniņus. Iesakām ģimenes brīvdienām kopā ar bērniem!

Viesnīca atrodas 95 km attālumā no Antālijas lidostas. Booking.com vietnē tā ir saņēmusi 9.1 balli.

Diviem no 870 EUR
Skatīt piedāvājumu Mukarnas SPA & Resort 5*

6. Side Royal Palace Hotel & SPA 5*

5 zvaigžņu viesnīca atrodas Sidē tikai 4 minūšu attālumā no pludmales. Skaists āra baseins, bērnu rotaļu laukums, sauļošanās zona, SPA centrs. Viesnīcā varēsi baudīt gardu itāļu vai turku maltīti kādā no restorāniem. Jāpiemin, ka restorānā varēsi cienāties arī ar svaigām jūras veltēm! Dodies pelnītā atpūta uz Side Royal Palace Hotel & SPA, un baudi brīvdienas elegantā, modernā interjerā.

Viesnīca atrodas 57 km attālumā no Antālijas lidostas un tikai 6 km attālumā no Sides vecpilsētas. Booking.com vietnē tā ir saņēmusi 8.6. balles, savukārt pāri novērtējuši ar 8.6 ballēm.

Diviem no 797 EUR
Skatīt piedāvājumu Side Royal Palace Hotel & SPA 5*

7. Hotel Turan Prince 5*

Hotel Turan Prince 5* atrodas Sidē, 4 minūšu attālumā no pludmales, kas ir iekļauta Zilā karoga sertifikāta sarakstā. Šeit varēsiet baudīt plašu baseina zonu, elegantus numurs ar balkonu. Jaunākajām atvasēm pieejams arī ūdens atrakciju parks, ko izrādās arī novērtējuši pieaugušie.

Skaistu dienu varēsi iesākt ar svaigi spiestām sulām un turpināt pludmalē vai restorānā. Turklāt restorānu zonas ir tā izvietotas, lai maltīti varētu baudīt kā restorāna iekštelpās, tā arī teritorijā ar skatu uz Vidusjūru.

Plaša animācija, dažādi šovi un sacensības priecēs viesnīcas viesus. Brīnišķīgas aktivitātes pieaugušajiem – kā vīna degustācijas vai ēdienu gatavošanas nodarbības. Turklāt viesiem pieejams izzināt tradicionālo turku pirti turpat teritorijā.

Viesnīca atrodas 55 km attālumā no Antālijas lidostas. Booking.com vietnē tā ir saņēmusi 8.3 balles, savukārt pāri novērtējuši ar 8.5 ballēm.

Diviem no 914 EUR
Skatīt piedāvājumu Hotel Turan Prince 5*

8. Limak Limra Hotel & Resort 5*

Liela, skaista teritorija ar plašu baseina zonu, ko ieskauj apelsīnu koki, SPA centrs, turku pirts komplekss, daudzveidīga ēdināšana un privāta pludmale. Tā atrodas Kemerā. Viesnīca lepojas ar plašu animācijas programmu, kas nodrošinās izklaides kā pieaugušajiem, tā arī bērniem.Viesnīcā ir īpašs restorāns bērniem, rotaļu laukums, ūdens slidkalniņi un diskotēka, kas garantēs aizraujošu un iedvesmojošu atpūtu jaunākajām atvasēm.

Viesnīcā tiek rīkoti īpaši pasākumi, kā piemēram zirgu staļļa apmeklējums, picas cepšana kopā ar bērniem un reizi nedēļā norisinās gaisa pūķu laišanas festivāls. Šeit viesi varēs baudīt origami zinības, kulinārijas nodarbības, rokdarbu darbnīcu un dažādas pužļu spēles.

Šeit ir 5 brīvās izvēles restorāni, kur varēsiet iepazīties ar tradicionālo turku virtuvi, baudīt itāļu maltīti vai gluži vienkārši baudīt atspirdziniošus dzērienus kādā no bāriem.

Viesnīca atrodas 60 km attālumā no Antālijas lidostas. Booking.com vietnē tā ir saņēmusi 8 balles, savukārt pāri novērtējuši ar 8.4 ballēm.

Diviem no 738 EUR
Skatīt piedāvājumu Limak Limra Hotel & Resort 5*

9. Azura Deluxe Resort & SPA 5*

5 zvaigžņu viesnīca ar ultra all inclusive servisu, kas atrodas Alānijā. Viesiem ir pieejama privāta pludmale, āra baseins ar ūdens atrakciju parku un plašs SPA centrs.

Viesnīca atrodas 98 km attālumā no Antālijas lidostas. Booking.com vietnē tā ir saņēmusi 8.4 balles, savukārt pāri novērtējuši ar 8.4 ballēm.

Diviem no 784 EUR
Skatīt piedāvājumu Azura Deluxe Resort & SPA 5*

10. Long Beach Resort 5*

Viesnīca kā paradīze kā vecākiem, tā bērniem. Tā atrodas Alānijā. Ultra viss iekļauts piedāvjumā plašas izklaides iespējeas. Bērniem – akvaparks, filmu seansi, mini klubs, tādas radošās aktivitātes, kā ēdiena gatavošanas nodarbības, rokdarbu darbnīcas. Plašs ēdināšanas klāsts, izjādes ar poniju, SPA centrs, fitnesa centrs un citas aktivitātes kā pieaugušajiem, tā arī jaunākajiem ģimenes locekļiem.

Viesnīca atrodas 90 km attālumā no Antālijas lidostas. Booking.com vietnē tā ir saņēmusi 7.1 balli.

Diviem no 892 EUR
Skatīt piedāvājumu Long Beach Resort 5*

11. Rixos Premium Tekirova 5*

Noslēgumā vēlos pieminēt slaveno Rixos tīklu. Rixos viesnīcu tīkls piedāvā ultra viss iekļauts konceptu, kas apvieno greznību un eleganci.
Moderni numuri, plašs restorānu un bāru klāsts, augstas klases apkalpošana, unikālas izklaides iespējas, privātas pludmales un skaisti apzaļumotas teritorijas.

Jāpiemin, ka rezervējot atpūtu kādā Rixos viesnīcā, dāvānā saņemsi The Land of Legends atrakciju parka biļeti par personu bez maksas.
Viss nepieciešams Tavam medusmēnesim vai ģimenes brīvdienām!

Viesnīca atrodas 90 km attālumā no Antālijas lidostas. Booking.com vietnē tā ir saņēmusi 8.6 balles, savukārt pāri novērtējuši ar 9.1 balli.

Diviem no 1348 EUR
Skatīt piedāvājumu Rixos Premium Tekirova 5*

Iepazīsties ar citām Rixos viesnīcām:


Rixos Premium Belek
Club Prive By Rixos Belek
Rixos Downtown Antalya
Rixos Beldibi

Kura viesnīcā Tu vēlies baudīt Lieldienu brīvdienas?

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts