fbpx

9 ekskluzīvas viesnīcas Tenerifē, kas neatstās vienaldzīgu

Kad rudens jau klauvē pie durvīm, jāplāno ceļojums uz eksotisku galamērķi, kur baudīt siltu, maigu klimatu bezrūpīgā atpūtā. Esam sarūpējuši 9 ekskluzīvus viesnīcu kompleksus Tenerifē, kas garantēs augstas klases atpūtu pašiem prasīgākajiem viesiem.

1. Gran Melia Palacio De Isora – ūdens, zemes un gaisa harmonija

Gijes de Izorā rajonā atrodas luksus viesnīca, kas organiski iekļaujas iespaidīgajā dabas ainavā. Lieliska vieta gan atpūtai ar bērniem, gan romantiskai atpūtai divatā. Grezni numuri, augstākā līmeņa serviss, eleganti restorāni, fantastisks teritorijas izkārtojumus – viss nepieciešamais ekskluzīvai atpūtai.

Jāpiemin, ka 2012. un 2014. gadā “Conde Nast Traveler” atzinis viesnīcu par Spānijas labāko kūrortvisenīcas kompleksu.

Vairāk par Gran Melia Palacio De Isora skatīt GoTrip mājaslapā.

2. Ekskluzīva viesnīca tikai pieaugušajiem – Iberostar Grand El Mirador

Viesnīca atrodas Tenerifes dienvidos ar tiešu izeju uz slaveno Playa del Duque pludmali. Luksus viesnīca ne tikai priecēs viesus ar mauru stila arhitektoniskajām rakstura iezīmēm, bet arī ar plašu teritoriju okeāna krastā.

The Grand Collection Iberostar zīmols un kvalitāte garantēs augstas klases atpūtu pašiem prasīgākajiem viesiem.

Vairāk par Iberostar Grand El Mirador skatīt GoTrip mājaslapā.

3. Viesnīca tikai pieaugušajiem – Iberostar Sabila

Renovēta 5 zvaigžņu viesnīca, kas atrodas Kosta Adehes piekrastē. Šeit cilvēki dodas baudīt mieru un dabas valdzinājumu, lai rastu spēku jaunu mērķu sasniegšanai. Viesnīcā izceļas dažādi dizaina elementi, kas viesiem rada unikālas atpūtas atmosfēru.

Šeit varēsiet baudīt kā klusumu un mieru, tā arī enerģijas pieplūdumu labi iekārtotā sporta zālē. Jāpiemin, ka viesnīcā varēs baudīt arī relaksējošas masāžas un citus SPA rituālus augstas klases SPA centrā.

Vairāk par Iberostar Sabila skatīt GoTrip mājaslapā.

4. Glance ģimenēm un romantiskai atpūtai – Iberostar Selection Anthelia

Viena no labākajām viesnīcām Kosta Adehe reģionā. Lieliska atpūtas vieta kā romantiskai atpūtai, tā arī ģimenēm ar bērniem. Izsmalcināta ēdināšana, ērti, labiekārtoti numuri. Tuvumā atrodas viena no labākajām Tenerifes pludmalēm.

Vairāk par Iberostar Selection Anthelia skatīt GoTrip mājaslapā.

5. Ģimenes viesnīca – Roca Nivaria GH

Viesnīca, kas īpaši piemērota ģimenes atpūtai. Tā atrodas Plaja Paraiso reģionā. Šeit varēsiet baudīt ne tikai atpūtu pie ekskluzīva baseina kompleksa, gardas maltītes izsmalcinātos restorānos, bet arī enerģisku rīta cēlienu labiekārtotā fitnesa centrā. Turklāt par bērniem parūpēsies gādīgie animatori, kamēr vecāki varēs relaksēties kādā no SPA rituāliem.

Vairāk par Roca Nivaria GH skatīt GoTrip mājaslapā.

6. Pasaku valstība – Bahia Principe Fantasia Tenerife

Viesnīca atrodas Golf del Sur kūrortzonā un ir slavena ar pasaku valstības atmosfēru. Šeit kā bērni, tā arī pieaugušie varēs priecāties par spilgtajām skulptūrām, kas ļaus aizmirsties no ikdienas steigas. Brīnišķīgs baseinu komplekss, plaši numuri, augstas klases serviss, draudzīgs personāls, aizraujoši vakara priekšnesumi kā bērniem, tā arī pieaugušajiem – viss ko varētu vēlēties laimīgai ģimenes atpūtai.

Vairāk par Bahia Principe Fantasia Tenerife skatīt GoTrip mājaslapā.

7. VIP klases viesnīca – Bahia Del Duque

VIP klases viesnīca, kas lieliski piemērota pašiem prasīgākajiem viesiem! Greznība apvienojumā ar komfortu un mieru. Interjers veidots vadoties pēc Tenerifes 19. gs. stila iezīmēm, turklāt teritorijā varēsiet baudīt ne tikai greznu atpūtu brīnišķīga personāla gādībā, bet arī priecāties par daudzveidīgajiem tropu augiem un to dārziem.

Viesnīca piemērota kā ģimenes brīvdienām, tā arī romantiskai atpūtai divatā. Mazos viesus noteikti iepriecinās rūpīgi pārdomātā animācijas programma.

Vairāk par Bahia Del Duque skatīt GoTrip mājaslapā.

8. Jauna, moderna viesnīca – Hard Rock Hotel Tenerife

2016. gadā celta viesnīca Tenerifes dienvidos. Brīnišķīga izklaides programma, labiekārtoti numuri un teicama infrastruktūra nodrošinās lielisku atpūtu kā pieaugušajiem, tā arī jaunākajiem viesiem.

Vairāk par Hard Rock Hotel Tenerife skatīt GoTrip mājaslapā.

9. Tropu ieskautā Jardines De Nivaria

Koste Adehe reģionā atrodas ekskluzīva viesnīca Jardines De Nivaria. Šeit varēs izbaudīt daudzveidīgu baseina kompleksu, kas ieskauts tropisko augu dārzos. Ja vēlies patverties no ikdienas steigas dabas ieskautā harmonijā, tad šī viesnīca ir īpaši piemērota Tev.

Droša izvēle visprasīgākajiem viesnīcas viesiem, kā arī jāpiemin, ka viesnīca īpaši piemērota ģimenes atpūtai.

Vairāk par Jardines De Nivaria skatīt GoTrip mājaslapā.

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts