fbpx

5 grandiozi atrakciju parki Turcijā kā bērniem, tā arī pieaugušajiem

Turcija ar plašajām atpūtas iespējām visa vecuma ceļotājiem ir viens no populārākajiem ceļojumu galamērķiem pasaulē. Esam apkojuši 5 iespaidīgākos atrakciju parkus Turcijā kā bērnu priekiem, tā arī pieaugušo atpūtai.

1. Pasaku karaļvalsts Turcijā – The Land of Legends Theme Park

Jūsminošs tematiskais atpūtas parks ar elpu aizraujošām izklaidēm un atpūtas iespējām. Leģendu zeme piedāvā viesiem ienirt burvju pasaules atmosfērā, kļūt par daļu no pasaku valsts iemītniekiem. Šeit varēsiet baudīt kā jaudīgus amerikāņu kalniņus, tā arī ātrus un bez žēlastības nobraucienus augstas klases akvaparkā.

Savukārt pludmales brīvdienu cienītāji varēs atpūsties Tropical Island atmosfērā balto smilšu pludmalē starp palmu kokiem, baudot atspirdzinošu dzērienu.

Šeit gan bērni, gan pieaugušie īpaši iecienījuši delfīnu šovu. Tā ir lieliska iespēja iepazīties ar šiem jūras iemītniekiem. Kvēlākajiem apburošo zīdītāju faniem būs iespēja ne tikai tos vērot, bet arī baudīt kopīgas peldes instruktoru pavadībā.

Jāpiemin, ka rezervējot atpūtu kādā RIXOS tīkla viesnīcā, dāvānā saņemsi “The Land of Legends” atrakciju parku biļeti par personu bez maksas. Rixos viesnīcu tīkls ir plašs, tāpēc izvēlies viesnīcu savai gaumei:

Rixos Premium Belek,
Club Prive By Rixos Belek,
Rixos Downtown Antalya,
Rixos Premium Tekirova,
Rixos Beldibi.

Piecu zvaigžņu viesnīca Rixos Premium Belek

Papildus informāciju skatīt atrakciju parka mājaslapā.

2. Ekstrēmākais akvaparks Turcijā – Dolusu Park

Ja esi izvēlējies baudīt brīvdienas Kemerā, tad neaizmirsti apmeklēt Dolusu akvaparku, kas slavens ar neskaitāmām ūdens atrakcijām gan bērniem, gan pieaugušajiem. Turcijā akvaparku dēvē par ekstrēmāko un šeit asu sajūtu mīļotājiem beidzot būs iespēja izbaudīt ātrumu un dažāda veida ekstrēmus nobraucienus.

Savukārt harmoniskās atpūtas cienītājiem būs iespēja baudīt delfīnu šovu Delfinārijā, dažāda izmēra baseinus, atrakcijas un daudz ko citu!

Blakus akvaparkam atrodas piecu zvaigžņu viesnīca Limak Limra Hotel & Resort.

Papildus informāciju skatīt atrakciju parka mājaslapā.

3. Populārākais akvaparks Turcijā –Adaland Aquapark

Akvaparks Adaland atrodas kūrortpilsētā Kusadasi. Tas ietver izklaides iespējas piedzīvojumu pilnai dienai. Šeit varēsi baudīt kā enerģisku atpūtu asu sajūtu cienītāji, tā arī mierīgās atpūtas mīļotājiem būs pieejams plašs izklaižu klāsts.

Tver spilgtas sajūtas izteiksmīgos nobraucienos, baseinā, kur jāļaujās viļņu varai, pludmales zonā, kur laiks pelnītai atpūtai. Jāpiemin, ka ūdens dzīvnieku mīļotājiem noteikti jāapskata Adaland delfinārijs. Lieliska vieta, kur baudīt piedzīvojumu bagātu dienu kopā ar ģimeni!

Papildus informāciju skatīt atrakciju parka mājaslapā.

4. Viens no lielākajiem akvārijem Eiropā – Istanbul Sea Life Aquarium

Stambulas akvārijā mājo tūkstošiem dažādu sugu jūras pasaules iedzīvotāju. Šeit varēsi vērot Vidusjūras un Egejas jūras iemītniekus milzu tunelī, kur majestātiskie ūdens iedzīvotāji liegi slīdēs gan garām, gan pāri skatītāju galvām. Šeit varēsi sastapt tādus jūras iemītniekus kā haizivis, milzu rajas, piraņas un astoņkājus.

Visievērojamākā vieta akvārijā ir skatu laukums, kur var vērot dzīvniekus no 270 grādu skatupunkta.

Papildus informāciju skatīt akvārija facebook lapā.

5. Akvaparks ģimenes atpūtai – Tortuga Water Park

Akvaparks atrodas tropu paradīzē Kusadasi. Brīnišķīga vieta, kur pavadīt tematisku atpūtu kopā ar ģimeni. Šeit varēs jautri pavadīt laiku kā bērni, tā arī pieaugušie. Drošas un interesantas ūdens atrakcijas apvienojumā ar laisku pludmales atpūtu. Ko gan vēl varētu vēlēties pilnai laimei!

Papildus informāciju skatīt akvaparka facebook lapā.

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts