fbpx

Pilnas pakas ceļojuma priekšrocības! Viss iekļauts un Ultra viss iekļauts koncepts!

Atvaļinājms ir laiks, kad vēlamies atpūsties no ikdienas raizēm. Meklējot ceļojumu nereti sanāk sastapties ar dažādiem jautājumiem, uz kuriem atbildi palīdzēs atrast tūrisma eksperts. Šajā rakstā apkopojām pilnas pakas ceļojuma priekšrocības, kas Tavu atvaļinājumu padarīs bezrūpīgu un laimīgu.

Ceļojumu konsultants Jums palīdzēs izvēlēties labāko ceļojumu!

Izmantojot Gotrip ceļojumu veikals pakalpojumu, Jums nebūs jāmeklē atbildes uz visdažādākajiem jautājumiem, kā piemēram, jautājumi par laikapstākļiem, apsildāmajiem baseiniem, viesnīcas reitingu, pludmales un pilsētas atrašanās vietu un tā tālāk.

Ceļojums bez raizēm! Nav jāveic aviobiļešu check-in un par Jums parūpēsies jau izvēlētā galamērķa lidostā!

Pirmkārt Jums nebūs nepieciešams veikt aviobiļešu “check-in” internetā. Tā notiks ar aviokompānijas pārstāvi lidostā, kad veiksiet biļešu reģistrāciju un kur nodosiet bagāžu. Vienīgais, kam jābūt gatavam pirms lidojuma ir koferis, labs noskaņojums un enerģijas spars!

Otrkārt, par Jūsu ērtībām sāks rūpēties jau lidostā, kur Jūs sagaidīs izvēlētā ceļojuma operators, un pavadīs līdz transfēram vai pat līdz pašai viesnīcai.

Ērts transfērs, kas nogādās Jūs no lidostas līdz viesnīcai un atpakaļ.

Ceļojumu piedāvājumā ietilpst drošs un ērts transfērs. Patstāvīgi ceļojot, Jums būtu nepieciešams izplānot maršrutu kā nokļūt līdz viesnīcai. Nereti tas sagādā papildus stresu, īpaši, kad ar bagāžu nākas gaidīt transportu, kas kavējās vai apjukt pie transporta kartes svešā valstī.

Savukārt iegādājoties ceļojuma piedāvājumu, kur iekļautas aviobiļetes, transfērs un viesnīca, par šo Jums nebūs jāraizējas. Jūs sagaidīs operatora pārstāvis jau lidostā un aizvedīs līdz autobusam, kurš Jūs nogādās līdz pat pašai viesnīcai.

Vēlamies informēt, ka par papildus samaksu iespējams iegādāties individuālo transfēru.

Atbalsts visu diennakti!

Ceļojuma laikā jābūt gatavam dažādām neparedzētām situācijām. Tā kā atvaļinājumā negribas domāt problēmu risinājumiem, tad zini ka, izvēloties ceļojuma pakas konceptu Tev būs gids, kurš palīdzēs risināt jebkuru jautājumu un nodrošināt Tev maksimālu atpūtas komfortu.

Pludmales atpūta viesnīcā apvienojumā ar aizraujošām ekskursijām.

Kaut arī kūrortviesnīcās varēsi baudīt atpūtu visā tās krāšņumā, ir patīkami arī doties ekskursijā. Izvēlies, vai doties elpu aizraujošas ainavas lūkošanā, vēsturisku objektu izzināšanā, unikālu pludmaļu baudīšanā vai kultūras tradīcīju piedzīvošanā.

Ceļojumu piedāvājumā ietilpst – lidojums turp un atpakaļ, nododamā bagāža*, viesnīca un transfērs līdz viesnīcai un atpakaļ uz lidostu. Savukārt ekskursijas ir par papildus samaksu un piemērotas katra gaumei. Ar gidu būs ērti arī sazināties, jo ceļojuma sākumā Jūs saņemsiet gida numuru, lai nepieciešamības gadījumā varētu uzdot sev interesējošos jautājumus. Turklāt, ja gids nespēs atbildēt uz kādu jautājumu, zini, ka vienmēr vari zvanīt uz GoTrip ceļojumu veiklas tālruni, kur konstultants Jums palīdzēs.

Viss iekļauts koncepts ir lielisks ģimenēm ar bērniem!

GoTrip ceļojumu veikals piedāvājumu klāsts ir ļoti plašs. Mēs piedāvājam kā ceļojumu piedāvājums, kas ietver boutique viesnīcas ar brokastu, tā arī tūristu vidū iecienītās viesnīcas ar viss iekļauts konceptu.

GoTrip ceļojumu veikals speciālisti visai bieži saņem jautājumu, ko īsti sevī ietver daudzkārt pieminētais “Viss iekļauts” (“All Inclusive”) un vai vispār ir vērts to izvēlēties?

Termins viss iekļauts tulkots no plaši pazīstamā All Inclusive, kas tūrismā ienāca pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados, kad šo servisu sāka piedāvāt ģimenēm ar bērniem. Gadu desmitu laikā tas ir attīstījies un transformējies, un tagad šis jēdziens sevī var ietvert gan piedzīvojumu slēpošanas kūrortā, gan nedēļu ilgu pārgājienu tuksnesī, kur tev ne par ko citu, izņemot iešanu, baudīšanu un nesadegšanu saulē nebūs jādomā, gan plašāk pazīstamo plezīru kādā Antālijas vai Hurgadas viesnīcā. 

GoTrip ceļojumu veikals ceļojumu piedāvājuma klāstā ir fantastiskas kūrortviesnīcas kā Turcijā, Ēģiptē, Bulgārijā, tā arī Grieķijā, Kiprā un citās valstīs.

Ultra viss iekļauts koncepts, kur iekļauts vēl vairāk!

Pēdējos gados strauju popularitāti iemantojis arī “Ultra viss iekļauts” \, kas, kā noprotams, nozīmē, ka iekļauts ir vēl vairāk. Šī servisa priekšrocības pret viss iekļauts dažādās viesnīcās var atšķirties, bet parasti viesiem papildus ir pieejams arī importa alkohols, turklāt dzērienus var baudīt visu diennakti, kamēr viss iekļauts konceptā mēdz būt laika ierobežojumi. Lielākajā daļā viesnīcu, kurās pieejams “Ultra viss iekļauts”, cenā ir iekļauts arī “À la carte” jeb iespēja izvēlēties no restorāna ēdienkartes pasaules valstu virtuvju ēdienus, kas katram viesim tiek pagatavots un pasniegts individuāli. Ja zini, ka viesnīcā pavadīsi daudz laika un jūti, ka esi pelnījis sevi pamatīgāk palutināt, varbūt ir vērts apsvērt iespēju izvēlēties šo izmitināšanas tipu. 

Vai zināji, ka GoTrip.lv ceļojumu meklētājā ir paredzēta ērta iespēja sašķirot naktsmītnes pēc ēdināšanas tipiem?

Ja gribi doties baudīt sauli Turcijā, turklāt vēlies to darīt, nedomājot, kā sevi pabarot, mūsu meklētājā vari ērti atrast izdevīgākos šāda tipa piedāvājumus. Vai ja tieši pretēji vēlies doties atvaļinājumā, kurā viesnīcu izmantosi tikai kā vietu, kur iegāzties gultā pēc iespaidiem pilnas dienas, arī to vari atzīmēt un atrast sev izdevīgāko piedāvājumu. 

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts