fbpx

Brīvdienas Turcijā kopā ar bērniem! Padomi un viesnīcas, kas īpaši labvēlīgas atpūtai ar ģimeni

Ļoti iecienīts galamērķis kā pieaugušajiem, tā bērniem ir Turcija. Jaunākās atvases varēs rušināties pludmales smiltīs vai plunčāties viesnīcu baseinā, bet jau mazliet lielāki ķipari varēs baudīt akvaparka priekus, dažādus spēļu laukumus, kā arī viesnīcā pieejamo animatoru piedāvājumus, kas smīdinās un izklaidēs jūsu bērnus pēc pilnas programmas.

Ģimenes ar lielākiem bērniem aicinām izvēlēties viesnīcu ar lielāku akvaparku, kur slīdkalniņos un citās izklaidēs pavadītās stundas aizritēs vēja spārniem.

Kad plānot braucienu?

Labākais laiks, kad doties uz Turciju, ir no aprīļa līdz oktobrim. Aktīvā tūrisma sezona ir no maija līdz septembrim. Mierīgāka aprīlī un oktobra mēnesī. Jāatceras, ka labāk uz Turciju nedoties Ramadāna laikā, kad musulmaņi visā pasaulē gavē no saullēkta līdz saulrietam.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par izklaides iespējām Turcijā lasiet blogu: 5 grandiozi atrakciju parki Turcijā kā bērniem, tā arī pieaugušajiem

Kāpēc ģimenes ir iecienījušas Turciju atpūtai kopā ar bērniem?

Turcija ir izslavēts ģimenes galamērķis, pateicoties turku labvēlībai pret bērniem. Šeit variet būt droši, ka mazākās atvases tiks smīdinātās un sveicinātas it visur! Arīdzan jāpiemin, ka Turcijā ir iecienīts tieši “All Inclusive” izmitināšanas veids, kas atvieglo ceļošanu kopā ar bērniem.

Tīras pludmales saulainā jūras krastā, labiekārtotas viesnīcas, daudzveidīgas izklaides iespējas visai ģimeni, bagātīgs kultūras mantojums – tā ir Turcija. Plānojot brīvdienas Turcijā ar bērniem, nepieciešams rūpīgi izvēlēties atbilstošu kūrortu.

Ja jūs nepamet doma, ka Turcijas pilsētas ir lielas un trokšņainas, tad atgādinam, ka satraukumam nav pamata, jo čarterreisi lielākoties nogādās kūrrortpisētā Antālija. Turklāt visbiežāk tiek nodrošināts arī transfērs uz un no viesnīcas, kas nozīmē, ka pašiem nebūs jāmeklē veidi, kā nokļūt savā naktsmītnē.

Uz kuru kūrortu labāk doties?

AlanjaBelekaKemeraSide un Antālija ir izplatīti reģioni atpūtnieku vidū. Šeit ne tikai apkārtne lutinās ar pasakainiem dabas skatiem, bet arī varēsiet izvēlēties augstākās klases viesnīcu pelnītai atpūtai visai ģimenei.

Iepazīsties ar viesnīcām, kas īpaši labvēlīgas atpūtai kopā ar ģimeni:

Rixos Premium Tekirova

Augstas klases viesnīcu tīkls Rixos paredzēts izsmalcinātai atpūtai. Viesnīca atrodas Belekā un tur valda eleganta gaisotne, kas mijās ar daudzveidīgām sporta aktivitātēm. Viesnīcā atzinību guvusi izsmalcināta kulinārija, kas iekarojusi gardēžu sirdis.

Jāpiemin, ka rezervējot atpūtu kādā RIXOS tīkla viesnīcā, dāvānā saņemsi “The Land of Legends” atrakciju parku biļeti par personu bez maksas. Rixos viesnīcu tīkls ir plašs, tāpēc izvēlies viesnīcu savai gaumei:

Rixos Premium Belek,
Club Prive By Rixos Belek,
Rixos Downtown Antalya,
Rixos Beldibi

Crystal Aura Beach Resort & SPA

Mājīga viesnīca ar plašu teritoriju un skaistiem numuriem. Atrodas Kemerā. Draudzīgs personāls, interesanta animācija, daudzveidīga ēdināšana. Lieliska viesnīca, kur baudīt ģimenes atpūtu kopā ar bērniem.

Gural Premier Tekirova

Viesnīca atrodas Kemerā un ir iecienīta aktīvās atpūtas piekritējiem, kā arī ģimenēm kopā ar bērniem. Apzaļumota teritorija, plaši un mājīgi numuri. SPA centrs ar plašām sejas un ķermeņa kopšanas procedūrām. Liels apkvaparks ar daudziem slīdkalniņiem. Bērnu klubi – dažādiem vecumiem. Plašs restorānu un bāru klāsts. Lieliska animatoru komanda, kas organizē sporta un izklaides pasākumus. Vakaros viesus preicēs profesionāli, augstas klases šovi.

Delphin Be Grand Resort

Viesnīca atrodas Antālijā, Lara-kundu pilsētā. Viesnīca īpaša ar tās pārdomāto teritorijas plānojumu – daudzveidīgajiem baseiniem, bāriem. Savukārt viesiem, kas vēlēsies baudīt mieru, varēs patverties kāda no jaukajiem nostūrīšiem, kur netraucēti zvilnēt un baudīt atspirdzinošu dzērienu. Arīdzan laba animācija un vakara šovi. Viesnīca lieliski piemērota atpūai ar bērniem.

Club Hotel Turan Prince World

Lieliska viesnīca, kas atrodas Sidē. Šeit ne tikai ir skaisti apzaļumota teritorija, bet arī plaša pludmale. Teritorijā ir lieli basein, akvaparks, pārdomāts bērnu laukumu un lunaparks! Lieliska izvēle atpūtai ģimenēm ar bērniem. Dodies baudīt aktīvu atpūtu Turcijā!

Gloria Verde Resort

Gloria Verde Resort ietilpst viesnīcu grupā “Gloria Hotels & Resorts”. Tīkls ir slavens ar augstas kvalitātes servisu. Skaista, apzaļumota teritorija – daudz eksotisku augu un koku, netālu priežu mežs. Pārdomāta, interesanta animācija, pārdomāts vakara šovs un izklaides programma kā pieugušajiem tā bērniem.

Gastronomijas mīļotāji var baudīt dažādu restorānu un bāru daudzveidīgo ēdienkarti un dzērienu karti. Viesnīcas lepnums ir tā SPA centrs, kas iepriecina viesus ar daudzveidīgām sejas un ķermeņa kopšanas procedūrām. Iesakām mierīgai ģimenes atpūtai.

Eftalia Aqua Resort & SPA

Viesnīca atrodas kūrorta reģionā Alānija. Šeit valda draudzīga gaisotne un par viesu labklājību rūpējās laipns personāls. Jāpiemin, ka viesnīcas teritorijā ir arī akvaparks. Par bērnu izklaidēšanu šeit rūpēsies īpaši izstrādāta animācijas programma. Viesnīcu iesaka jauniešiem un aktīvas atpūtas piekritējiem.

Ja vēlies ceļot ar bērniem, atgādinam, ka iepriekš rūpīgāk jāsagatavojas:

  • Jāparūpējas par uzkodām un jānoskaidro, ar ko galamērķī varēsi pabarot savu atvasi;
  • Jāsagādā rotaļlietas un citas izklaides lidojuma un pārbraucienu laikā;
  • Jāpaņem līdzi aptieciņa un, iespējams, jāpakonsultējas ar ārstu, kurš ieteiks dažādus medikamentus biežāk sastopamajām kaitēm;
  • Rūpīgāk jāizvēlas viesnīca, jo diez vai gribēsi palikt vietā, kur līdz rītam rīb diskotēka;
  • Jāņem vērā, ka ceļojuma laikā nāksies būt elastīgam, jo bērnam var uznākt “sliktā diena”, kad biežāk dzirdētās frāzes būs “nē”, “negribu”, “man ir gaaaarlaicīgi!”
  • Ja neesi drošs, ka vēlēsies daudz pārvietoties, kas ir ļoti saprotams, iespējams, ir vērts apsvērt domu izvēlēties All Inclusive viesnīcu, kur parasti pieejamas plašas izklaižu iespējas un visu laiku nav jālauza galva par kārtējo maltīti. Padomus, izvēloties šo izmitināšanas tipu, atradīsi šeit.
  • Ja dosies ceļojumā no Latvijas, noteikti ērtāk būs, ja lidojums nebūs pārāk garš.
Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts