fbpx

Viesnīcas Ēģiptē, kas Tripadvisor novērtētas ar izcilību

Kad sals ir pārņēmis Latviju, jādodas uz eksotisku galamērķi, kur baudīt siltu, maigu klimatu bezrūpīgā atpūtā. Esam sarūpējuši 10 kūrortviesnīcas, kas tripadvisor novērtētas ar izcilību.

1. Movenpick Resort & Spa El Gouna

Sarkanās jūras ieskauta kūrortviesnīca. Gleznains skats uz pludmali, skaisti apzaļumota teritorija un moderna arhitektūra. Spa centrs, netālu El Gouna golfa klubs, trennažieru zāle, plašs resotrānu un bāru klāsts – viss lieliskai atpūtai.

Apkārtnē tiek piedāvātas niršanas un snorkelēšanas vietas, savukārt kūrortā pieejama eskluzīva kaitsērfinga vieta. Jāpiemin, ka viesnīca atrodas 4 stundu brauciena attālumā no Luksoras tempļa.

Tā atrodas Hurgadā, 35 km attālumā no tuvākās lidostas un 1 km brauciena attālumā no El Gounas pilsētas.

Skatīt piedāvajumu decembrī: no 898 Eur divām personām
Skatīt piedāvājumu janvārī: no 1063 Eur divām personām

2. Barcelo Tiran Sharm

Pieczvaigžņu dizaina kūrortviesnīca atrodas Šarm eš Šeihā, līča Ras Nasrani rajonā. No naktsmītnes paveras skats uz Sarkano jūru. Skaista teritorija ar labi attīstītu infrastruktūru. Bērnu rīcībā ir miniklubs ar rotaļlaukumu un daudzveidīgu izklaides programmu.

Viesu rīcībā ir 600 metrus gara pludmale, kā arī 2 baseini ar iebūvētām burbuļvannām, ūdenskritumiem un ūdens kaskādēm. Viesiem ir pieejamas dažādas sporta aktivitātes, gardi dzērieni un ēdieni. Visiem numuriem ir privāts balkons vai terase ar skatu uz palmām. Ērtību klāstā ietilpst neliela atpūtas zona.

Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihā, 8 km attālumā no lidostas. Soho laukums atrodas 3 km attālumā, savukārt Nāmas līcis ir 15 km attālumā.

Skatīt piedāvajumu decembrī: no 771 Eur divām personām
Skatīt piedāvājumu janvārī: no 1041 Eur divām personām

3. Pickalbatros Dana Beach Resort

5 zvaigžņu viesnīca ar privātu pludmali, lagūnas tipa baseinu, niršanas centru un klavieru bāru. Visos numuros ir balkons. Teritorija ir plaša ar attīstītu infrastruktūru. Iesakām ģimenes atpūtai!

Kūrortviesnīca atrodas Hurgadā, 5 km attālumā no lidostas un 20 km attālumā no tuvākās pilsētas.

Skatīt piedāvajumu decembrī: no 898 Eur divām personām
Skatīt piedāvājumu janvārī: no 1063 Eur divām personām

4. Charmillion Gardens Aqua Park

Pieczvaigžņu viesnīca ar privātu pludmali. Mājīgi numuri ar balkonu, smilšu pludmale un blakus viesnīcā akvaparks. Kopēja teritorija ar divām Charmillion Group partnerviesnīcām.Veselības klubs ar trenažieru zāli, saunu un privātām masāžas telpām. Jaunākajām atvasēm ir pieejams rotaļu laukums un baseins.

Kūrortviesnīca atrodas Šarm eš Šeiha, 5 km attālumā no tuvākās lidostas un 20 minūšu attālumā no Namas līča.

Skatīt piedāvājumu decembrī: no 771 Eur divām personām
Skatīt piedāvajumu janvārī: no 1041 Eur divām personām

5. Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort

Grezna viesnīca ar privātu pludmali. Šeit varēsiet ne tikai baudīt viesnīcas plašo piedāvājumu klāstu, bet arī Sarkanās jūras zemūdens pasauli.

Eleganta un mūsdienīga viesnīca ar plašu un skaistu apzaļumotu teritoriju, kas pakāpeniski kaskādēs aiziet līdz jūrai. Koraļļu rifs ar krāšņo zemūdens iemītnieku pasauli, kas iepriecinās snorkelēšanas un niršanas fanus.

Viesnīca ieguvusi popularitāti, pateicoties gardajai ēdināšanai, gaumīgajiem numuriem un laipnajam personālam. Iesakām nesteidzīgai un mierīgai atpūtai kopā ar ģimeni.

Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihā, 18 km attālumā no lidostas un 12 km attālumā no tuvākās pilsētas.

Skatīt piedāvājumu decembrī: no 838 Eur divām personām
Skatīt piedāvajumu janvārī: no 1010 Eur divām personām

6. Pickalbatros Aqua Park Sharm El Sheikh

Salīdzinoši jauna Pickalbatros tīkla viesnīca, kas piesaista ar austrumu stila greznību. Tāpat kā citas Pickalbatros tīkla viesnīcas arī šī sajūsmina ar savām ūdens atrakcijām. Plaša teritorija ar daudzveidīgām izklaides iespējām katra gaumei. Šeit netrūkst nedz baseinu, nedz bāru vai restorānu. Jāpiemin, ka viesnīcā ir daudzpusīgs sporta aktivitāšu klāsts, kā arī varēs baudīt relaksējošas procedūras mūsdienīgā SPA centrā.

Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihas centrā, 20 km attālumā no lidostas un 7 km attālumā no tuvākās pilsētas.

Skatīt piedāvājumu decembrī: no 1503 Eur divām personām
Skatīt piedāvajumu janvārī: no 1294 Eur divām personām

7. Baron Palm Resort

5 zvaigžņu viesnīca tikai pieaugušajiem ar All Inclusive konceptu, kas būs piemērots gan pāriem, gan patstāvīgiem ceļotājiem. 600 m gara privāta pludamle, baseini ar burbuļvannām un ūdens kaskādēm.

Numuriem ir privāts balkons. Plašs restorānu un bāru klāsts katra gaumei. Daudzveidīgas sporta aktivitātes, tostarp pludmales volejbols, futbols, teniss, velotrase un dažādi ūdens sporta veidi. Romiešu amfiteātris, kas vakarā preicē ar izrādēm un La Veranda terase, kas saviļņos ar muzikāliem priekšnesumiem.

Dizaina viesnīca atrodas Šarm eš Šeihā, Ras Nasrani līča rajonā, 8 km attālumā no lidostas un 15 km attālumā no tuvākās pilsētas.

Skatīt piedāvājumu decembrī: no 1410 Eur divām personām
Skatīt piedāvajumu janvārī: no 1597 Eur divām personām

8. Reef Oasis Blue Bay

Eleganta pieczvaigžņu viesnīca ar skaistu skatu uz Sarkano jūru. Viesnīcai ir visas ērtības, kas garantēs brīnišķīgu viesošanos gan ģimenēm ar bērniem, gan pāriem. Dažādi restorāni un bāri, baseini, no kuriem iespējams lūkot gleznainu ainavu. Vakaros varēs baudīt lielisku animāciju un skaistu dzīvo mūziku.

Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihā, 18 km attālumā no lidostas un 8 km attālumā no tuvākās pilsētas.

Skatīt piedāvājumus decembrī: no 1531 Eur divām personām
Skatīt piedāvajumus janvārī: no 1441 Eur divām personām

9. Desert Rose Resort

5 zvaigžņu viesnīca ar plašu teritoriju – SPA centrs, privāta pludmale un ūdens atrakcijas. Numuri ar balkonu. Pludmalē varēsiet izmēģināt spēkus vindsērfingā un ielūkoties zemūdens pasaulē snorkelējot. Plašs restorānu un bāru klāsts. Varēsiet baudīt gan svaigi pagatavotas jūras veltes, gan itāļu virtuves maltītes. Iesakām ģimenes atpūtai un jauniešiem.

Kūrortviesnīca atrodas Hurgadā, 12 km attālumā no tuvākās lidostas un 16 km brauciena attālumā no tuvākās pilsētas.

Skatīt piedāvājumus decembrī: no 1016 Eur divām personām
Skatīt piedāvajumus janvārī: no 936 Eur divām personām

10. Rixos Premium Seagate

Grezna pieczvaigžņu viesnīca Sarkanās jūras krastā. Plaša teritorija, kas skaisti apzaļumota. Daudzveidīgs restorānu klāsts, moderni numuri, attīstīta infrastruktūra. Pasakains koraļļu rifs iepriecinās snorkelētājus un niršanas fanus. Visiem numuriem ir balkons vai terase ar skatu uz baseinu vai dārzu.

Piedāvājumā ietilpst ūdens atrakcijas, kas ir vienas no daudzveidīgākajām reģionā. Parkā ir 23 ūdens slidkalniņi, lielas interaktīvas ūdens strūklakas, ūdens tornis, lēnā upe un viļņu baseins.

Papildus nebeidzamajām ūdens izklaidēm ir pieejamas arī dažādas sauszemes aktivitātes, tostarp kartingi, mākslīgais zooloģiskais dārzs, karuselis, panorāmas rats un citas atrakcijas.

Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihā, 9 km attālumā no lidostas un 18 km attālumā no tuvākās pilsētas.

Skatīt piedāvājumu decembrī: no 1918 Eur divām personām
Skatīt piedāvajumu janvārī: no 1973 Eur divām personām

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts