fbpx

Viesnīcas Turcijā ar akvaparkiem! Garantēta lieliska atpūta kā pieaugušajiem, tā arī bērniem.

Turcija ar plašajām atpūtas iespējām visa vecuma ceļotājiem ir viens no populārākajiem ceļojumu galamērķiem pasaulē. Plaša viesnīcu izvēle, kas īpaši pārdomāta tā, lai izklaides iespējas būtu interesantas kā vecākiem, tā arī bērniem. Esam apkopojuši 8 kūrortviesnīcas, kas ne tikai labi novērtētas ceļotāju vidū, bet arī ar aizraujošiem ūdens atrakciju parkiem.

Mukarnas SPA & Resort, Alānija

Augstas klases viesnīca, kas piemērota jauniešiem un ģimenes atpūtai! Privāta smilšu pludamle, Spa komplekss, ūdens slidkalniņi, eleganti numuri un garda ēdināšana.

Viss, kas nepieciešams, Tavām ģimenes brīvdienām!

Daima Biz, Kemera

Viesnīcas teritorija sadalīta divās daļās, starp kurām atrodas gājēju tunelis. Daļā, kas atrodas pie jūras atrodas iecienītais Dolusu akvaparks, kā arī pati teritorija ir skaisti apzaļumota. Viesnīcas viesiem ieeja akvaparkā par velti!

Viesnīcā varēs baudīt iespaidīgu animāciju gan jaunākās atvases, gan pieaugušie. Iesakām brīnišķīgai atpūtai kopā ar ģimeni!

Gold City, Alānija

Viesnīca, kura var lepoties ne tikai ar skaistu teritoriju kalna virsotnē, bet arī ar iespaidīgām villām, kuras cilvēki iegādājās ne tikai brīvdienu mērķiem, bet arī dzīvošanai. 5 zvaigžņu viesnīca piedāvā luksus ģimenes apartamentus ar skatu uz jūru vai kalniem.

Jāpiemin, ka šeit varēsiet baudīt SPA kompleksu, gardu ēdināšanu un atspirdzinošus dzērienus. Savukārt jaunākās atvases varēs baudīt akvaparka priekus.

Crystal Flora Beach Resort, Beldibi

Pieczvaigžņu kūrortviesnīcai ir plašs ūdens atrakciju parks un privāta oļu pludmale, kas atrodas Kemeras pludmalē Beldibi. Garda ēdināšana un plaša dzērienu izvēle, turklāt daudzos resotorānos un bāros iespēja baudīt servisu visas nakts garumā.

Aktīvās atpūtas cienītāji varēs baudīt trenažieru zāles ekstras, tenisa un volejbola laukuma priekus, kā arī dažādus ūdens sporta veidus. Jāpiemin, ka viesnīcā varēs baudīt arī disko bāru atmosfēru.

Club Hotel Turan Prince World, Side

Populāra viesnīca ar skaisti apzaļumotu teritoriju. Viesnīcā jaunākās atvases varēs baudīt akvaparka priekus, pludmales plezīru, lielus baseinus, aizraujošu bērnu rotaļlaukumu, kā arī lunaparku!

Lieliska izvēle atpūtai kopā ar bērniem!

Club Aqua Plaza, Alānija

Ekonomiska tipa kūrortviesnīca ģimenēm, kas vēlas baudīt atpūtu par draudzīgām cenām kopā ar bērniem. Viesnīca ar skaisti apzaļumotu teritoriju un akvaparku.

Starlight Resort, Side

Greznā viesnīca atrodas Vidusjūras krastā, četru minūšu attālumā no pludmales. Plaša teritorija, kurā varēs baudīt izklaides iespējas kā bērni, tā arī pieaugušie. Akvaprks, četri āra baseini, privāta pludmales zona, bērnu klubs, baseins, kas paredzēts bērniem un zīdaiņiem, kā arī SPA centrs.

Jāpiemin, ka viesnīcā unikāla iespēja bērniem baudīt ne tikai aizraujošas aktivitātes akvaparkā, bet arī baudīt videi draudzīgas aktivitātes – stādīt ziedus un barot dzīvniekus. Naktsmītnē tiek piedāvāta īpaši bērniem paredzēta bufete, neliela diskotēka un rotaļu laukums, kā arī dažādas radošas aktivitātes, piemēram, origami, amatniecības darbnīcas un pužļu spēles, kas ne tikai dāvās iespēju radošā veidā izklaidēties, bet arī iedvesmos viesnīcas jaunākos viesus.

IC Hotels Santai Family Resort – Kids Concept, Beleka

Mājīga viesnīca ģimenes atpūtai. Plaša apzaļumota teritorija, kur paradzētas jautras izklaides iespējas kā pieaugušajiem, tā arī jaunākajiem ģimenes locekļiem.

2016. gadā uzcelts aizraujošs akvaparks, 2017. gadā jauns amfiteātris, savukārt 2018. gadā – bērnu restorāns. Kūrortviesnīca īpaši piemērota atpūtai ar bērniem!

Kūrortviesnīcā varēsi baudīt skaisti apzaļumotu teritoriju, kur viesiem tiek piedāvāti 3 āra baseini, iekštelpu baseins, SPA centrs, kā arī moderni numui ar privātu balkonu. Jāpiemin, ka varēsiet baudīt plašu restorānu un bāru klāstu. Priekā!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts